Zakelijk & particulier

Van alle bezoekers herinnert ruim 90% zich hoe mooi de Halve Maen als schip vol verhalen is.… Maar hoe zou dat zijn als je ook nog een onvergetelijke avond, zoals een Diner aan Boord hebt meegemaakt. Zou je je dat nog herinneren? Wij weten zeker van wel…

Ieder evenement, of het een Diner, een Borrel, een presentatie of een bruiloft is, op de Halve Maen is het compleet anders, maar de verhalen zijn allemaal hetzelfde.
De Halve Maen is een prachige locatie om samen met je familie, bedrijf of vriendenclub een onvergetelijke avond te hebben. Kom je ook?

Diner aan Boord

Beleef met jouw gasten een maritieme avond op het unieke 17e eeuws museumschip, veilig aangemeerd aan de kade van het prachtige Volendam. Een unieke belevenis voor je bedrijf of gewoon een inspirerende avond met vrienden of familie.

Borrel aan Boord

Kom Borrelen aan Boord van de Halve Maen. Op de Halve maen beleef je een avond die je niet snel zult vergeten. Een familieborrel, vriendenavond, bedrijfsborrel of een andere inspirerende avond met vrienden en/of familie.

Huur de Halve Maen als film- of fotolocatie

Bent u geïnteresseerd om de Halve Maen als locatie te huren voor uw foto- of filmlocatie? Dat kan. De Halve Maen is per dag te huren en onder diverse voorwaarden, die we u graag in een persoonlijk en telefonisch gesprek toelichten.