Stappen jullie in het huwelijksbootje op de Halve Maen?

Wat is er mooier om op een unieke locatie als de Halve Maen de mooiste dag van jullie leven te beleven. De Halve Maen biedt de mogelijkheid om bruidsparen elkaar het ja-woord te geven in de haven van Volendam. De Halve Maen ligt veilig aangemeerd aan de kade van het prachtige Volendam en biedt een adembenemend uitzicht. Dat is al een basis voor een ‘Onvergetelijke dag’.

Bijzondere trouwlocatie

De Halve Maen is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Edam- Volendam. Omringd door jullie gasten, een vrolijke stemming en een adembenemend uitzicht wordt jullie trouwdag gegarandeerd jullie ‘Onvergetelijke dag’! Na de plechtigheid is er ruimte voor bubbelz, taart, een heerlijk buffet, diner én een spetterend trouwfeest!

De huwelijksplechtigheid

Jullie kunnen elkaar het ja-woord geven op het unieke 17e eeuws museumschip. De Halve Maen heeft zelfs een eigen BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) maar een ambtenaar vanuit de gemeente kan natuurlijk ook gewoon. De Halve Maen staat geheel tot jullie beschikking, en dat alles in de haven van Volendam. Na de plechtigheid het glas heffen en op een mooie toekomst met jullie gasten proosten? De bruidstaart aansnijden? De Halve Maen kan ook als diner- of als feestlocatie geboekt worden.

Zo wordt jullie mooiste dag een dag met een maritiem, nautisch en historisch tintje. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Receptie en diner

De organisatie van jullie receptie, diner of feest kan ook op de Halve Maen. Het schip leent zich perfect voor deze gelegenheden. Samen met enkele vooraanstaande restaurants kunnen we een passend diner of feest laten organiseren. Jullie wensen kunnen we bespreken om te kijken wat er mogelijk is.

Op de Halve Maen kan een gezelschap van 8 tot 25 personen dineren. Voor het feest kunnen er tot ca. 50 personen aan boord een fantastische avond hebben.

Meer personen? Geen probleem Hotel Spaander beschikt over meerdere zalen.

De dag in gepaste stijl afsluiten?

In de bruidssuite van het naast gelegen Hotel Spaander kan het bruidspaar in stijl nagenieten! Maar ook voor de gasten zijn voldoende kamers beschikbaar.
Trouwen op de Halve Maen in Volendam staat garant voor een ‘Onvergetelijke dag’!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt eerst contact met ons op om na te gaan of de Halve Maen op de gewenste datum beschikbaar is. Zo ja, dan kunnen we een reservering maken. Daarna neem je contact op met de gemeente om je huwelijk te boeken via het Trouwloket.

Meer informatie

Kom een keer aan boord kijken gedurende openingstijden of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken.