Gezellig borrelen op de Halve Maen

Kom Borrelen aan Boord van de Halve Maen. Op de Halve Maen lig je veilig aangemeerd aan de kade, en kun je genieten van een koel en vers glasbier van de lokale bierbrouwerij. Een unieke belevenis voor jou en je vrienden, samen met je collega’s, met de serviceclub of gewoon een inspirerende avond met vrienden of familie (min. 8 personen). Het team van de Halve Maen zorgt er voor dat jij en je gasten een onvergetelijke borrel zullen hebben. Je kunt boeken voor elke gewenste avond.

Op de Halve maen beleef je een avond die je niet snel zult vergeten. Met onderstaande ingrediënten kunnen wij je verrassen, en je gasten. Hoe wij dit creëren? Wat dacht je hier van?

  • Unieke ligging in de haven met vrij uitzicht en een prachtige zonsondergang
  • We werken samen met de beste partijen
  • Exclusieve toegang voor jou en je gasten
  • Authentieke ambiance van de Halve Maen
  • Beleef het leven aan boord van een 17e eeuw schip
  • Privérondleiding, verzorgd door onze bemanning

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken voor een onvergetelijke avond op het replicaschip de Halve Maen.

Meer informatie

Kortom een unieke belevenis voor een familieborrel, vriendenavond, bedrijfsborrel of een andere inspirerende avond met vrienden en/of familie (min. 8 tot max. 24 personen).
 
Download de flyer voor een Borrel aan Boord.
 

Wens je een event op maat?
Neem via het invulformulier contact op.

Parkeren in Volendam
In het centrum van Volendam is een blauwe zone van kracht. Let op! Dit varieert van een 0,5 uur tot 1,5 uur parkeren. Na 18.00 uur kunt u gratis parkeren. Een overzicht van alle parkeermogelijkheden in de gemeente Edam-Volendam vindt u in deze link

Er is ook beperkte parkeerruimte op het parkeerterrein achter Hotel Spaander (nagenoeg naast het schip). Vanaf 11.00 uur tot 23.00 uur kunt u om kwart over en kwart voor het hele uur vanaf het Noordeinde gedurende 10 minuten de dijk oprijden. Let er vooral goed op dat de elektronische paal één voertuig per keer doorlaat en na elk voertuig weer omhoog komt. Meer informatie over de parkeermogelijkheden bij Hotel Spaander vindt u hier.