Exclusief dineren op de Halve Maen

Beleef met je gasten een maritieme avond op het unieke 17e eeuws museumschip, veilig aangemeerd aan de kade van het prachtige Volendam. Een unieke culinaire belevenis voor jouw bedrijf of een inspirerende avond met vrienden of familie (min. 8 tot max. 24 personen). De teams van de Halve Maen én Restaurant De Dijk zorgen er voor dat jij en jouw gasten een onvergetelijke avond zullen hebben.
Je kunt een exclusief diner boeken voor elke gewenste avond.

“Het is de wow-factor die een event tot iets speciaals en unieks omtovert.”

Hoe wij dit creëren? Wat dacht je van onderstaande ingrediënten!

Kortom een unieke belevenis voor een diner maar ook voor een presentatie, zakelijke bijeenkomst, (bedrijfs)feest, huwelijksdag of een inspirerende avond met vrienden en/of familie (min. 8 tot max. 20 personen).

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken voor een onvergetelijk diner op het replicaschip de Halve Maen.

Meer informatie

Onze diners

3-gangen diner Schelling

Het Schelling menu bestaat uit drie gangen, een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

€ 99,- p/p *

4-gangen diner Florijn

Het 4-gangen menu Florijn bestaat uit een voorgerecht, een kopje soep, het hoofdgerecht en tot slot het dessert.

€ 129,- p/p *

5-gangen diner Dukaat

Het diner Dukaat bestaat uit 5-gangen, een amuse, een voorgerecht, spoom, hoofdgerecht en een nagerecht.

€ 179,- p/p *

* Genoemde prijzen zijn excl. BTW

Parkeren in Volendam
In het centrum van Volendam is een blauwe zone van kracht. Let op! Dit varieert van een 0,5 uur tot 1,5 uur parkeren. Na 18.00 uur kunt u gratis parkeren. Een overzicht van alle parkeermogelijkheden in de gemeente Edam-Volendam vindt u in deze link

Er is ook beperkte (betaalde) parkeerruimte op het parkeerterrein achter Hotel Spaander (nagenoeg naast het schip). Vanaf 11.00 uur tot 23.00 uur kunt u om kwart over en kwart voor het hele uur vanaf het Noordeinde gedurende 10 minuten de dijk oprijden. Let er vooral goed op dat de elektronische paal één voertuig per keer doorlaat en na elk voertuig weer omhoog komt. Meer informatie over de parkeermogelijkheden bij Hotel Spaander vindt u hier.