Exclusief dineren op de Halve Maen

Exclusief uit eten op de Halve Maen? Beleef met je gasten een maritieme avond op het unieke 17e eeuws museumschip, aangemeerd in de haven. Een unieke culinaire belevenis voor jouw bedrijf of een inspirerende avond met vrienden of familie (min. 8 tot 20 personen). Ons team zorgt voor een onvergetelijke avond voor jou en jouw gasten! Je kunt een exclusief diner boeken voor elke gewenste avond.

“Het is de wow-factor die een diner aan boord tot iets speciaals en unieks maakt.”

Hoe wij dit creëren? Wat dacht je van onderstaande ingrediënten!

Kortom een unieke belevenis voor een diner maar ook voor een voor een borrel aan boord, bedrijfspresentatie, productlancering, zakelijke bijeenkomst, (bedrijfs-) feest, jubileum, huwelijk of een inspirerende avond met vrienden en/of familie kun je op de Halve Maen terecht. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een onvergetelijk diner op het replicaschip de Halve Maen.

Meer informatie

Onze diners

3-gangen diner Schelling

Het Schelling menu bestaat uit drie gangen, een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

€ 99,- p/p

4-gangen diner Florijn

Het 4-gangen menu Florijn bestaat uit een voorgerecht, een kopje soep, het hoofdgerecht en tot slot het dessert.

€ 129,- p/p

5-gangen diner Dukaat

Het diner Dukaat bestaat uit 5-gangen, een amuse, een voorgerecht, spoom, hoofdgerecht en een nagerecht.

€ 159,- p/p

Parkeren in Volendam
In het centrum van Volendam is een blauwe zone van kracht. Let op! Dit varieert van een 0,5 uur tot 1,5 uur parkeren. Na 18.00 uur kunt u gratis parkeren. Een overzicht van alle parkeermogelijkheden in de gemeente Edam-Volendam vindt u in deze link

Er is ook beperkte (betaalde) parkeerruimte op het parkeerterrein achter Hotel Spaander (nagenoeg naast het schip). Vanaf 11.00 uur tot 23.00 uur kunt u om kwart over en kwart voor het hele uur vanaf het Noordeinde gedurende 10 minuten de dijk oprijden. Let er vooral goed op dat de elektronische paal één voertuig per keer doorlaat en na elk voertuig weer omhoog komt. Meer informatie over de parkeermogelijkheden bij Hotel Spaander vindt u hier.